Referanser

Vi har mange fornøyde kunder:

Carport

Jeg hadde innhentet tilbud fra flere byggefirmaer, men stod igjen med en følelse av at ingen klarte å skape en tro på et bra resultat. Carporten skulle bygges sammen med eksisterende hus og det var viktig at den fremstod estetisk riktig siden den ligger som en del av innkjørselen. Da jeg startet diskusjonen med Fiksemannen kom det opp den ene gode ideen etter den andre. Blant annet så foreslo de å skråskjære kledningen, 48 x 48 lekter, og male disse i forkant slik at carporten fremstod som helt ferdig. Det var november og været tilsa ikke at jeg kunne gå på og male etter at carporten var bygget. Jeg hadde også en utfordring med å løse hva jeg skulle ha på taket og få dette tett inntil huset. Det måtte også finne på en god løsning for å lede bort takvannet, helst uten utvendig takrenne.
De lanserte ideen om å bruke sedumtak som består av 8 forskjellige plantefarger som vil gi et herlig fargespill alt etter årstidene, Vi vil da se ut fra stuen på en fargerik blomstereng i stedet for et svart papptak.
Til slutt ble byggeprosjektet krydret med en smart løsning for takrenne som ble felt ned i dragerne og fylt med småstein. Den er dermed usynlig og glir fint sammen med sedumtaket.
Den store fordelen med disse to guttene er at de legger sin sjel i arbeidet. De utfører alt arbeidet selv og tar fullt ansvar for kvalitet og funksjonalitet. Ikke lett å slå den i et ellers så «full fart ferdig» marked.
Steinar Salvesen